Shadowzone Gaming - Meet the member: Willian Pikaart

​Profiel: Naam: Willian Pikaart, Leeftijd: 24 jaar, Beroep: Vuilnisman

 · 2 min read

​Profiel

Naam: Willian Pikaart

Leeftijd: 24 jaar

Beroep: Vuilnisman


Sinds wanneer zit je bij Shadowzone Gaming?

Op 25 augustus 2020 ben ik de Discord server gejoined en betrokken geraakt bij Shadowzone Gaming. Ik speelde veel Call of Duty online. Daar heb ik Joran (gamenaam Pazztriz) ontmoet, waar ik toen veel mee samen ging spelen. Hij heeft mij geïntroduceerd in de vereniging.
Hoe lang ben je al lid van Shadowzone Gaming?

Op 10 september 2020 ben ik donateur geworden. Een aantal weken later was er een event waar ik heen ben geweest. Dat klikte zo goed dat toen ik op 31 maart 2021 gevraagd werd om lid te worden, ik geen seconde hoefde te twijfelen. Omdat ik me het erg naar mijn zin had in Shadowzone Gaming heb ik toen ook mijn broers geïntroduceerd. Mijn ene broer, Corpoulus, is nu lid en mijn andere broer, Wilco, is nu donateur.
Wat vind je zo leuk aan de community van Shadowzone Gaming?

Ik vind het leuk dat je jezelf kan zijn. Dat vind ik erg belangrijk in een community. Je kan hier je verhaal kwijt, net als bij je vrienden. Je kunt met iedereen overal over praten en er wordt in Shadowzone ook daadwerkelijk naar elkaar geluisterd. Ik vind het erg gezellig om met iedereen te kletsen en op deze manier leer ik steeds meer nieuwe mensen kennen.
Wat zou je willen zeggen aan nieuwe spelers binnen Shadowzone Gaming?

Blijf vooral jezelf! Dat is ontzettend belangrijk. Je moet je niet anders voor te gaan doen dan dat je bent, want iedereen is van harte welkom. In het begin was ik bijvoorbeeld heel stil, maar uiteindelijk ging ik steeds meer praten. Je wordt hier geaccepteerd hoe je bent en dat is heel fijn!
Wat zou je graag nog willen zien in de toekomst van Shadowzone Gaming?

Ik zou graag zien dat de community, die ik echt zie als een vriendengroep, in de toekomst stand houdt en dat het ook in de toekomst zo gezellig blijft als nu.