Shadowzone Gaming - Meet the member: Roy de Jong

​Profiel: Naam: Roy de Jong, Game naam: Kinguin, Leeftijd: 18 jaar, Beroep: Automonteur

 · 3 min read

Profiel

Naam: Roy de Jong

Game naam: Kinguin

Leeftijd: 18 jaar

Beroep: Automonteur


Wat zijn je hobby's en wat doe je graag in het dagelijks leven?

Ik werk in het dagelijks leven als automonteur bij het bedrijf van mijn vader. Daar verkopen, repareren en keuren we auto's. In mijn vrije tijd ben ik ook graag bezig met auto's. Ik koop zelf auto's waar ik aan sleutel, die ik vervolgens doorverkoop. Momenteel ben ik bezig met een project waarbij ik een Volkswagen Golf aan het opknappen ben voor eigen gebruik.


Als ik niet in de garage te vinden ben dan kun je me regelmatig online vinden waar ik graag game. Daarnaast sport ik regelmatig door thuis te fitnessen of te gaan zwemmen.
Sinds wanneer zit je bij Shadowzone Gaming?

Ergens in 2018 ben ik met Shadowzone in aanraking gekomen. Ik vertelde tijdens een waterpolo training aan mijn zusje dat ik Warface speelde maar het wilde verwijderen omdat ik niemand anders kende die het spel speelde. Dirk en Paul hoorden dat gesprek en vertelden over de Warface clan Shadowzone waar ze deel van uitmaakten. Ik ben toen Warface gaan spelen met Shadowzone en Dirk heeft toendertijd mijn game naam Kinguin bedacht. Later toen we uit gingen breiden naar andere spellen ben ik betrokken gebleven. Ook ben ik aanwezig geweest op twee events. Uiteindelijk heb ik op 1 juni 2022 besloten om lid te worden van de vereniging.
Wat vind je zo leuk aan de community van Shadowzone Gaming?

De lan-party's die er ieder jaar zijn blijven het allerleukst. Ook de sfeer en de manier van omgaan onderling zijn ontzettend leuk. Ook vind ik het ontzettend fijn dat het een vriendelijke community is, waar iedereen welkom is en waar iedereens mening telt. In tegenstelling tot de meeste community's wordt een kritische houding binnen Shadowzone in de meeste gevallen juist gewaardeerd. Ook vind ik het ontzettend belangrijk dat iedereen binnen Shadowzone gelijk behandeld wordt en dezelfde rechten heeft. Dat iemand bestuurder, lid, donateur of speler is betekent niet dat diegene een voorkeurspositie heeft voor de regels en iedereen moet zich dus ook aan dezelfde regels houden.
Wat zou je willen zeggen aan nieuwe spelers binnen Shadowzone Gaming?

Je moet gewoon lekker jezelf zijn. Je moet niet jezelf anders gaan voordoen dan je bent en je ook zeker niet gaan gedragen alsof je alles bent. Je moet onderdeel van de community willen zijn. Iets dat heel makkelijk kan als je respectvol met anderen omgaat en de regels respecteert.
Wat zou je graag nog willen zien in de toekomst van Shadowzone Gaming?

Lastige vraag. Misschien iets van giveaways zoals een weekendje weg kunnen winnen. Wellicht dat er ook wekelijks iets georganiseerd kan worden zoals een game of film avond. Verder lijkt het me leuk als we vaker kleinere events te gaan organiseren zoals een dagje paintballen, karten, BBQ'en of iets dergelijks.
Wil je zelf nog iets toevoegen?

3-1=2, maar 1+1 ook. Meerdere dingen kunnen dezelfde uitkomst hebben. Als iemand iets zegt wat niet overeenkomt met wat jij voor ogen hebt, betekent dat niet dat het ook automatisch fout is. Probeer het van een ander perspectief te bekijken en sta open voor andere visies. De waarheid ligt meestal in het midden.