Shadowzone Gaming - Meet the member: Jordy Pouwels

​Profiel: Naam: Jordy Pouwels, Leeftijd: 19 jaar, Studie: BSc International Business

 · 3 min read

​Profiel

Naam: Jordy Pouwels

Leeftijd: 19 jaar

Studie: BSc International Business


Wat zijn je hobby's en wat doe je graag in het dagelijks leven?

Ik studeer momenteel International Business aan de School of Business and Economics van Maastricht University. Daarnaast ben ik bestuurder bij Shadowzone en ben ik actief binnen studievereniging SCOPE. Met onze commissie organiseren wij een aantal bedrijfsevenementen voor accountancybedrijven. Mijn rol is om contact te houden met de bedrijven, waaronder de vijf grootste accountancy bedrijven ter wereld.


Verder ben ik EHBO'er en alumnus van het internationale leiderschapstraject Camp Rising Sun. Ook ga ik af en toe naar de sportschool, game ik zo nu en dan, ga ik graag uit en houd ik van reizen.


Sinds wanneer zit je bij Shadowzone Gaming?

Op 3 oktober 2017 ben ik de Warface clan van Shadowzone gejoined. Ik was Warface aan het spelen en toen kwam ik een aantal leden van Shadowzone tegen in een potje. Zij vroegen mij toen of ik nog een clan zocht om mee te spelen en dat leek mij leuk. Een aantal maanden later ben ik de Teamspeak server gejoind en in 2018 heb ik geholpen om het eerste logo te maken en dat te animeren. Korte tijd later ben ik community manager geworden en heb ik met een aantal anderen het eerste event georganiseerd en de eerste merchandise verkocht. Van daar uit hebben wij het huidige management opgezet en zijn we langzaam uitgegroeid tot de vereniging die we vandaag de dag zijn.


Hoe lang ben je al lid van Shadowzone Gaming?

Volgens onze statuten hoef je geen lid te zijn om bestuurder te zijn van Shadowzone Gaming. Echter zijn bij ons alle bestuurders wel lid. De vereniging is opgericht op 31 juli 2020 en sindsdien is het mogelijk om lid te zijn. Iedereen die voor die tijd al betrokken was bij Shadowzone is officieel lid sinds 31 juli 2020.


Wat kunnen wij van jou als bestuurder verwachten?

Waar ik mij specifiek op richt zijn drie pijlers: algemene zaken, interne zaken en juridische zaken. Buiten de algemene zaken houd ik mij intern ermee bezig met communicatie en probeer ik te zorgen dat iedereen op één lijn ligt. Verder moeten we ons als officiële vereniging aan bepaalde juridische regelgeving houden, waar ik me mee bezig houd.


Wat vind je zo leuk aan de community van Shadowzone Gaming?

​Wat ik het allerleukste vind is dat het een heel diverse, maar ook een heel hechte community is. Er zijn mensen die accountancy studeren, maar ook mensen die automonteur zijn en alles wat daartussenin ligt. Alle soorten richtingen en leeftijden zijn aanwezig binnen de community. Ik ben zelf sinds mijn veertiende bij Shadowzone gekomen. Wij hebben een leeftijdsvariatie van begin 16 tot eind 40. Je vindt gemeenschappelijke dingen samen, terwijl je toch een heel diverse groep hebt. Dat vind ik het leukste eraan.


Wat zou je willen zeggen aan nieuwe spelers binnen Shadowzone Gaming?

Kom gezellig eens een keer in een voice channel. Ik zie vaak dat mensen de discord server joinen, maar de stap om mensen in een voice channel te leren kennen lijkt voor sommigen te groot. Ik zou graag mensen de motivatie willen geven om die stap te nemen om in call te komen. Wees lekker jezelf en doe hoe jij je prettig voelt. Ga je niet voordoen als iemand anders. Wij hebben een bepaalde nuchterheid in de community die mij goed bevalt.


Wat zou je graag nog willen zien in de toekomst van Shadowzone Gaming?

​Een tijdje terug zou ik gezegd hebben: Ik wil blijven doorgroeien. Nu zou ik zeggen: De gezellige groep en de activiteit behouden met natuurlijk enigzins wat groei die daarvoor nodig is. Wat ik ontzettend leuk vind is dat de community steeds diverser wordt. Het zou leuk zijn als we bijvoorbeeld meer vrouwen en een grotere diversiteit aan leeftijden en type mensen krijgen in de vereniging. Ik denk dat het alleen maar leuker daardoor wordt.