Shadowzone Gaming - Meet the Member: Djenna

​Profiel: Naam: Djenna, Game naam: Djennabie, Leeftijd: 19 jaar, Studie: Student Sociaal Juridisch Dienstverlening

 · 2 min read

​Profiel

Naam: Djenna

Game naam: Djennabie

Leeftijd: 19 jaar

Studie: Student Sociaal Juridisch Dienstverlening


Wat zijn je hobby's en wat doe je graag in het dagelijks leven?

Ik heb sinds kort mijn MBO Juridisch Medewerker afgerond en werk momenteel als juridisch administratief medewerker. Naast mijn werk wil ik volgend studiejaar de opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlening volgen op het HBO.


Wanneer ik thuis ben dan lunch ik graag met mijn beste vriendin en game ik regelmatig. Ik speel voornamelijk FiveM en af en toe CS:GO of Fortnite. Dit stream ik dan ook weleens op mijn Twitch kanaal. In het weekend ben ik meestal te vinden bij mijn vriend
Sinds wanneer zit je bij Shadowzone Gaming?

Ik ben de Discord server gejoined op 11 februari 2022 op uitnodiging van een groep leden van Shadowzone. Zij speelden op een FiveM server waar ik een stafflid was en ik werd het aanspreekpunt van hun groep. Deze leden grapten al snel dat ik naar de BBQ moest komen van de lan-party die Shadowzone organiseerde. Ik raakte in contact met de rest van de community en uiteindelijk ben ik ook naar de BBQ gekomen. Na het ontmoeten van al deze leuke mensen tijdens de BBQ ben ik vanaf 1 juni 2022 lid van de vereniging.
Wat vind je zo leuk aan de community van Shadowzone Gaming?

Zoals eerder benoemd ben ik stafflid bij een FiveM server. Vanuit deze positie had ik onenigheid met enkele leden voordat ik naar de BBQ ging. Op het moment dat ik deze mensen in het echt ontmoette was ik meteen vergeten waar die onenigheid over ging. Het zijn erg leuke mensen met een humor die goed in mijn straatje past. Ik voelde me vrijwel direct welkom en geaccepteerd toen ik bij het event was. Dat siert Shadowzone Gaming in mijn ogen heel erg.
Wat zou je willen zeggen aan nieuwe spelers binnen Shadowzone Gaming?

​Kom vooral eens in de voice kanalen en wees niet bang om te vragen of je met een spelletje mee kan spelen. Je kunt je welkom voelen en er zijn altijd mensen die een luisterend oor voor je zijn op de momenten dat je dat nodig hebt. Shadowzone Gaming is een plek om vrienden te maken, dus maak daar zeker gebruik van!
Wat zou je graag nog willen zien in de toekomst van Shadowzone Gaming?

Lastige vraag. Misschien dat zo nu en dan een karaoke- of filmavond een leuke toevoeging kan zijn. Ook party spellen zoals Gartic Phone of Skribble ga ik erg goed op.
Wil je zelf nog iets toevoegen?

Ik vind Fristi best lekker, maar sinds kort vind ik Ice Tea Green ook erg goed te drinken. Hopelijk drink je een glaasje met me mee op het volgende event!