Shadowzone Gaming - Meet the member: Jordy Pouwels

Leeftijd: 21 jaar | Studie: CEMS Master in Management / MSc International Management

 · 3 min read

Adri

Profiel
Naam: Jordy Pouwels
Leeftijd: 21 jaar
Studie: CEMS Master in Management / MSc International Management


Hoihoi, ik ben Jordy, 21 jaar en ik kom uit het prachtige Meerlo. Momenteel studeer ik nog en volg ik een dubbele management master via CEMS. Dit doe ik deels bij de Rotterdam School of Management en een deel bij LSE London. Daarnaast ben ik actief als bestuurder bij Shadowzone en binnen mijn studievereniging. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, hou ik van koken en reizen, game ik zo nu en dan en ben ik altijd in voor een drankje.

Sinds wanneer zit je bij Shadowzone Gaming?

Op 3 oktober 2017 ben ik de Warface clan van Shadowzone gejoined. Ik was Warface aan het spelen en toen kwam ik een aantal leden van Shadowzone tegen tijdens een potje. Zij vroegen mij toen of ik nog een clan zocht om mee te spelen en dat leek mij leuk. Een aantal maanden later ben ik de Teamspeak server gejoind en in 2018 heb ik geholpen om het eerste logo te maken en dat te animeren. Korte tijd later ben ik community manager geworden en heb ik met een aantal anderen het eerste event georganiseerd en de eerste merchandise verkocht. Van daar uit hebben wij het huidige bestuur opgezet en zijn we langzaam uitgegroeid tot de vereniging die we vandaag de dag zijn.

Hoe lang ben je al lid van Shadowzone Gaming?

Ik ben lid sinds 31 juli 2020. De vereniging is opgericht op 31 juli 2020 en sindsdien is het mogelijk om lid te zijn. Iedereen die voor die tijd al betrokken was bij Shadowzone is officieel lid sinds 31 juli 2020.

Wat kunnen wij van jou als bestuurder verwachten?

Ik ben specifiek verantwoordelijk voor de interne en externe zaken. Dit is het proces van hoe mensen in aanraking komen met onze community tot en met dat ze lid worden. Ik doe voornamelijk ook de communicatie en probeer iedereen te helpen waar nodig.

Wat vind je zo leuk aan de community van Shadowzone Gaming?

Het allerleukste aan de vereniging is dat het een hechte en diverse groep mensen is. Er zijn leden die automonteur zijn tot aan die een universitaire master volgen en alles wat daar tussenin ligt. Iedereen heeft een andere achtergrond en er is een leeftijdsvariatie van 16 tot aan 63 jaar. Daarnaast vind ik het fijn dat Shadowzone een stabiele factor is in mijn turbulente leven. Ik zit veel in het buitenland voor mijn studie en verhuis ieder half jaar. Het fijne aan een online vereniging is dat het met me meeverhuist waar ik ook heenga.

Wat zou je willen zeggen aan nieuwe spelers binnen Shadowzone Gaming?

Kom gezellig eens een keer in een voice kanaal van onze Discord server. Ik zie vaak dat mensen de discord server joinen, maar de stap om mensen in een voice kanaal te leren kennen lijkt voor sommigen te groot. Ik zou graag mensen de motivatie willen geven om die stap te nemen om gezellig met ons te komen kletsen / gamen. Wees lekker jezelf en doe wat jij prettig vindt. Ga je niet voordoen als iemand anders. Wij hebben een bepaalde nuchterheid in de community die mij goed bevalt.

Wat zou je graag nog willen zien in de toekomst van Shadowzone Gaming?

De gezelligheid behouden die er nu onderling is. Mijn doel is om ieder event minimaal één nieuw persoon aanwezig te hebben en te ontmoeten.