Shadowzone Gaming - Meet the member: Corpoulus Pikaart

Gamenaam: Corpoulus2001 | Leeftijd: 23 jaar | Beroep: Magazijnchef keukenzaak

 · 2 min read

Djenna

Profiel
Naam: Corpoulus Pikaart
Gamenaam: Corpoulus2001
Leeftijd: 23 jaar
Beroep: Magazijnchef keukenzaak


Ik ben Corpoulus, 23 jaar en werkzaam als magazijnchef bij een keukenzaak. In mijn vrije tijd game ik graag en klus ik bij mensen zoals verbouwingen. Call of duty is mijn favoriete game.

Sinds wanneer zit je bij Shadowzone Gaming?

Via mijn broers ben ik bij de community terechtgekomen. Op 19 oktober 2020 was ik online aan het gamen toen mijn broer Willian me uitnodigde om mee te spelen met Shadowzone. Die dag ben ik dus de Discord server gejoined, waar ik het zo naar mijn zin had dat ik nog steeds actief ben. Ik ben daarna ook naar het eerstvolgende event gekomen, Event 7, en kort daarna op 22 oktober 2021 ben ik lid geworden.

Wat vind je zo leuk aan de community van Shadowzone Gaming?

Kort gezegd: de gezelligheid die er onderling is en de events. Daarnaast vind ik de uitjes die er tussendoor weleens gepland worden ook super gezellig zoals dat we spontaan besluiten om naar een feest te gaan met een groep, zoals naar de Qmusic Foute Party.

Wat zou je willen zeggen aan nieuwe spelers binnen Shadowzone Gaming?

Ik zou gewoon lekker joinen bij ons in voice call en gezellig meespelen. Kijk vooral wat je leuk vindt en laat het weten, want we spelen vanalles!

Wat zou je graag nog willen zien in de toekomst van Shadowzone Gaming?

De Shadowzone vakantie naar de Ardennen in 2023 vond ik ontzettend leuk! Ik zou graag nog een keer met zijn allen op vakantie gaan en er dan weer een superleuke trip van maken.

Wil je zelf nog iets toevoegen?

Nee


No comments yet.

Voeg een reactie toe
Ctrl + Enter om commentaar toe te voegen